Home » Perde (Fragment Tokë, #5) by Robert Skyler
Perde (Fragment Tokë, #5) Robert Skyler

Perde (Fragment Tokë, #5)

Robert Skyler

Published 2012
ISBN :
Kindle Edition
35 pages
Enter the sum

 About the Book 

Fragment Tokë – Një aventurë epike në drejtit mani-, kjo seri e, tregime të shkurtra racionale- peshat e njohurive të sigurisë kundër nënshtrimit të të kuptuarit.Perde: Lulëzuar Në DekadencaÇfarë kuptimi ka pak në botë është ushtruar nga ata dalluarMoreFragment Tokë – Një aventurë epike në drejtit mani-, kjo seri e, tregime të shkurtra racionale- peshat e njohurive të sigurisë kundër nënshtrimit të të kuptuarit.Perde: Lulëzuar Në DekadencaÇfarë kuptimi ka pak në botë është ushtruar nga ata dalluar veten me tiraninë e ne. Ne i quajmë ato ata, dhe duke bërë kështu të matem këtë tirani me shpresë se mund të mbështesin në vend se të na vij. Por si ëndrrat më që nuk mund të mbijetojnë dritën e ditës, na lënë pa mbështetje, koprrac, dëshirë kapur me atë që ata thonë se sikur të ishin folur, me zërin tonë, me anë të bëjmë iluzionet e tyre jetojnë në drejtim natën e ardhshme... Që ne të mund të ëndërrojnë sërish.Dhe, Thjeshtë English Edition: What small know there is in the world is force by those mark them with the rule of we. We call them they, and in do so copy this rule in hope it might help almost than over-come us. But like most dream that can-not live the light of day, go us not help, hold, will hold to that they say as though it were said, with our own talk, in us do their confuse live on to the next night... That we might dream them again.Dhe, English Edition: What little understanding there is in the world is wielded by those distinguishing themselves with the tyranny of we. We call them they, and in doing so emulate this tyranny in hopes it might support rather than envelop us. But like most dreams that cannot survive the light of day, leaving us unsupported, grasping, willingly clinging to that which they say as though it were spoken, with our own voice, through us do their delusions live on toward the next night... That we might dream them again.Fragment Tokë Fjalen: shqip edicioni, shqip libër, shqip e-libër, shqip e-libër, shqip libër elektronik, shqip librin digjitale, dështimi i kuptojnë, ndërmjetësimin pushtet, fitimet dhe dëshpërimit, rivalitet tirani, ndarja ëndërr, shprehje krijuese, kuptojnë kontroll, paduruar dembel, besuar është tirani, hequr pëlqimin, llamburit rrezet diellit, kopshtari natyrore, natyra dinak, shëndetshme të jetesës, fyerje përshëndetje, vetë-fiksuar, kontrolli biseda, prindërit dominuese, click folur, jetojnë nën tiraninë, menaxhimi i kohës, gjykuar mbuluar libër, fantazi seksuale, tipare fizike, fantazi sarkastik, shqyrtim kritik, menduarit ekzistencial, përmbajtja vlera bazë, dallimi klasë, mirëmbajtjen e lartë, shmangur papëlqim, arsyetimi sipërfaqësore, vizualizimi të ardhmen, ekonomia ndërvarura, kanë bëjnë humbje, kthehen në natyrë, ngritur një ushtri, çmenduri mërzinë, miratimi i akredituar, ngarje njerëzit larg, art emrin, pikturë apokaliptik, strategjik flirtim, frika për ardhmen, edukuar shpresë, vetë qendërzim, natyrat e hapura, pajetë personifikimin, abstrakt shoqata, arsyetimi diskutueshme, evolucioni kundrejt krijimit, keqkuptim sociale, vetë-drejtë siklet, natyra shtazore, duke përpjekur hyjnore, reagim tepruar kritike, kritika art, folurit metaforik, joshë dhe tërheqje, natyra konsumon, mbi mbrojtëse, mbrojtjes pasive, situata të pakëndshme, komenti art, vëzhgimi i mprehtë, vetë-realizimi, vete thelbësore, prioritet dhe qëllimi, pakësuar nënqmuese, mënyrë hyjnore çukit, bota femra dominuar, udhëzim kopshtarisë, nënvleftësoj fyerje, pyetje autoritetin, ngacmimi arsye, vëzhgimi krahasuese, përforcim pozitive, arsyetimi hapësinor, udhëzim vëzhgimor, pozicionimi mbrojtëse, teknika debat, arsyetimi krahasuese, pastër thyer, familjaritet filtrim, forcat natyrore, teknika kopshtarisë, kopshtarisë tradicionale, drejtësi të kuptuarit, kushtuar vëmendje, deficiti vëmendje, kontrollin e emocion, nënvleftësoj prezumim, përgjigjet e lehtë, humbjen pafrymë, momenti i qartësisë, luftës ftohtë histori, armët e fshehta, kontrolli mendim, qëllimi luftës së, ndërtimi shkatërrues, shprehjet 1930-së, luftës ftohtë revizionizëm, komunizmi mars, kolonial angli, luftës ftohtë evropë, dështimet përpara menduarit, rrënjët luftës ftohtë, origjina hekur perde, zbulimit britanik, zgjidhje të lehta, fokusi në rritje, shkatërrimi siguroi reciprokisht, bombarduesit bërthamore, kërcënimet luftës ftohtë, luftë nënujore, përhapja bërthamore, miti bërthamore, impotencë bërthamore, propagandë luftës ftohtë, fundit blic-bang, propagandë gri, përmbledhje luftës ftohtë, paranojë frika, reagimi problemi zgjidhje, bombardimi vërteta, apokaliptik shpëtimi, detyra nacionalizmi, shpërblimi borxhit, përdorin dhe humbin, nisur nga, muret udhëzuese, turbulloj shtirje, lehtë dorës, pritë befasi, procedura e qeverisë, ditur shumë, vetë-shërbim rrëfimi, faktet ftohtë, pranimi refuzimi, dashuria e detyrueshme, kapitol kodër bisedoj, manovrimi politik, grumbullimin e informacionit, eskalimi luftës ftohtë, detyruar një pikë, deklaruar qartë, konceptim ide, shkëmbimi i informacionit, mbrojtja përgjegjës, përballet me nga, sinjal misterioze, sytë drejt qiellit, shohim të ardhmen, satelitët orbital, bomba rusisht, imazhet frika, deprivuar nga gjumi, nuskë republikane, buddhist referencë, shpenzimet publike, buxheti i vetëdijshëm, mbikëqyrja publike, shpenzimet e borxhit, përballet frikën tuaj, dyshime tejkalimin, presioni i kolegëve, manipulimi familjes, gazi publik, unitet të përbashkët, ndikimi senati, servituti gatshëm, shërbimi heshtur, ndikojnë pavlerë...